DESPRE CLUBUL ADC
Art Directors Club România este cea mai densă concentraţie de talente creative şi lideri de creaţie din industria de publicitate românească.
Art Directors Club România este cea mai densă concentraţie de talente creative şi lideri de creaţie din industria de publicitate românească. Activitatea creativă şi recunoaşterea publică obţinută de cei peste 60 de membri ADC România pot defini fără dificultate, traiectoria, momentele cheie şi succesele industriei publicitare locale dar şi regionale. 
 
ADC România este condusă de un consiliu director format din preşedinte şi doi vicepreşedinţi, aleşi de majoritatea membrilor. Din februarie 2020, conducerea organizaţiei este asigurată de Valentin Suciu, preşedinte & Creative Director Jazz Communication şi de vicepreşedinţii Radu Pilat, Managing Partner Heist Industries și Șerban Alexandrescu, Asociat & Executive Creative Director Headvertising.
 
ADC România colaborează cu toate instituţiile, organizaţiile şi companiile pentru care creativitatea în comunicare reprezintă un interes major.