SCOALA ADC
Şcoala ADC*RO este o şcoală de creaţie care se adresează tinerilor pasionaţi de publicitate.
Şcoala ADC*RO este o şcoală de creaţie care se adresează tinerilor pasionaţi de publicitate. Este o şcoală de concept şi NU un "curs despre publicitate", propunându-şi să formeze noi generaţii de tineri creativi, capabili să facă faţă cererii de pe piaţa de advertising.

Şcoala ADC*RO înseamnă 4 luni de pregătire intensivă, cu 2 întâlniri săptămânale: un  seminar şi o şedinţă de lucru în agenţie.

În cadrul seminariilor, studenţii au ocazia de a asista la prezentările tutorilor, pe diverse teme precum: Insight & Execution, Key Visual, Outdoor & Ambient, Video, Radio, Promo & Activation, Digital, Integrated Campaigns etc. Iar şedinţele de lucru cu echipele de creaţie din agenţii le vor oferi studenţilor prilejul de a pune în practică ceea ce au învăţat la seminar.

Studenţii primesc briefuri de la creativii din agenţiile alocate şi feedback pentru rezolvările propuse. Fiecare grupă de studenţi lucrează pe rând cu două agenţii, ajungând să cunoască stiluri diferite de lucru şi personalităţi diferite.
 
La final, fiecare student îşi construieşte un portofoliu cu rezolvările tuturor briefurilor, ce-i este evaluat de către tutori. Studenţii cel mai bine clasaţi primesc internshipuri în agenţii.

Mai multe informaţii pe www.scoalaadc.ro.